Dystoniebabbels in maart 2019

Ook dit jaar zijn er 2 dystoniebabbels gepland in maart. In een gemoedelijke sfeer, die gepaard gaat met 2 drankjes (koffie of frisdrank) p.p., worden bevindingen, ideeën, tips en reacties gedeeld onder onze leden. Een soort “uitlaatklep” waar iedereen de kans krijgt met lotgenoten het aspect dystonie te bespreken .
Uit de talrijke opkomst en positieve reacties blijkt dat er nood is aan dit soort onderonsjes. Om de afstand een beetje te beperken hebben we de babbels verspreid. Zoals steeds zijn deze babbels gratis voor leden met partner of begeleider. Niet leden betalen voortaan op een ledendag of dystoniebabbel 10€ (Tenzij je lid wordt die dag) . Men kan zich inschrijven op onderstaand formulier.

Beide babbels beginnen om 14:00u stipt en duren tot ongeveer 17:00u.

Waar en wanneer ?  

Onze jaarlijkse dystoniebabbels gaan door in Zedelgem op 02 maart en in Hasselt op 16 maartOm organisatorische redenen proberen we deze lokalen in de toekomst te verkrijgen voor zowel de ledendagen als de dystoniebabbels.

=> In Zedelgem ” Nieuwe locatie ! ” Dienstencentrum de Braambeier (Lokaal Blauw en rood) Loppemsestraat 14 A 8210 Zedelgem. 

De Zaal is bereikbaar met het openbaar vervoer , in Brugge is er een  Bus 72 richting Zedelgem Merkemveld  tot Zedelgem Abdijhoek .

Er zijn 2 parkeergelegenheden voor diegene die met de auto komen (1 bovengrondse en 1 ondergrondse), waarvan verschillende voor personen met handicap. De ondergrondse parking is gelegen onder WZC Klaverveld.
Deze parking kan men bereiken via de Fazantenlaan. Voor meer info: https://evenementen.zedelgem.be/Zaalreserveren/Overzichtzalen.aspx 

=>  In Hasselt  ” Nieuwe locatie (zelfde als op de ledendag)! ”  Corda Campus gebouw 1Kempische steenweg 311  3500 Hasselt. Deze gaat door in de grote schuine spiegelblok (1), u wordt begeleid vanaf de receptie. Voor deze dag wordt er een bewegwijzering aangelegd. Dit i.s.m. ZOPP- Limburg  Voor meer info: https://www.cordacampus.com/nl/grondplan (in blok van groen cijfer 1)

We danken u alvast hartelijk voor uw komst.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Straat en Nr (verplicht)

Postcode en Woonplaats (verplicht)

lidnummer (verplicht)

Onderwerp
Dystoniebabbel 2019

Uw bericht
Ik zal aanwezig zijn op een gekozen dystoniebabbel
met

02 Maart te Zedelgem16 Maart te Hasselt

1 persoon2 personen

captcha
Gelieve bovenstaande karakters in te vullen (hoofdlettergevoelig)