Aansluiten

U kan lid worden van de Belgische Vereniging voor Dystoniepatiënten door het invullen van het inschrijvingsformulier en het storten van 20 EURO jaarlidgeld.

  •  U ontvangt dan tweemaal per jaar het ledenblad: hierin trachten wij een getrouwe weergave te geven van wat er leeft onder de dystoniepatiënten door patiënten aan het woord te laten. Zij vertellen hun verhaal zoals zij hun ziekte beleven. Ook volgen en vertalen wij voor u de publicaties in ledenbladen van buitenlandse zusterverenigingen en in andere medische bladen in verband met testen en opzoekingen aangaande nieuwe medicatie en het ontstaan van dystonie.
  • U wordt schriftelijk uitgenodigd op de ledendagen te Brugge en/of Diepenbeek: hier worden telkens gerenommeerde sprekers professoren, neurologen, dokters en kinesisten uitgenodigd om enkele vormen van dystonie en de evolutie in de behandeling ervan te komen toelichten.
  • U wordt schriftelijk uitgenodigd op alle activiteiten van de vereniging: zoals een weekend aan zee of in de Ardennen en tevens in maart op onze dystoniebabbels te Brugge en/of Diepenbeek. Hier kunnen de leden met andere patiënten praten over hun leven met dystonie en vernemen hoe anderen hun ziekte verwerken en leren aanvaarden.
  • U wordt als lid aanvaard: vanaf het ogenblik dat wij uw inschrijvingsformulier en de storting van uw lidgeld ontvangen hebben.

U kan het lidgeld storten op bankrekeningnummer:

IBAN BE50 8538 4697 3518

BIC SPAABE22

van de

Belgische Vereniging voor Dystoniepatiënten vzw
Herlinckhovestraat 66

9406 OUTER

Wij danken u hartelijk voor uw toetreding!

Uw naam*

Uw voornaam*

Straat en Nr *

Postcode*

Woonplaats*

Geboortejaar*

Uw email*

Uw telefoon

Aan welke vorm van Dystonie lijdt u?

Opmerkingen

Ik wil lid worden na het gestorte bedrag van 20€/jaar.

* Verplicht veld