Welkom

Welkom op de site van de Belgische Vereniging voor Dystoniepatiënten vzw.

In het begin van 1995 werd een zelfhulpgroep voor dystoniepatiënten opgericht, gesteund door een medische adviesraad. Midden 2007 werd de benaming gewijzigd naar “Vereniging”. U kan bij deze vereniging terecht voor informatie aangaande dystonie. De vereniging tracht haar leden zoveel mogelijk informatie te verstrekken en laat toe ervaringen uit te wisselen. De vereniging wil ook meer bekendheid geven aan dystonie naar de medici en paramedici toe en onderhoudt internationale contacten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de behandeling van de ziekte.

info@dystonie.be

Opgelet !

Om organisatorische redenen vragen wij u beleefd om het “lidgeld 2018” (20€) te storten voor 01 maart . Zo blijft u onze nieuwsbrief en uitnodigingen ontvangen, waarvoor dank. Details hier.

 

Ook dit jaar maakt onze vereniging deel uit van Music For Live. Om meer bekendheid aan “dystonie” te geven zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar in de warmste week van dinsdag 18 tot en met maandag 24 december. En dit in samenwerking met Studio Brussel. Wil je ons steunen dan kan dat op verschillende manieren, zelfs vanuit je zetel. Meer info op de site van MFL(klik)

 

                   FB

Top